Knuckles

Jag tänkte uppdatera er om hur det gick hos läkaren. Ska man säga bu eller bä? Oklart.
Det är väl inte bättre, snarare sämre. Men hon lyssnade i alla fall och det var ju skillnad mot mitt förra möte. Nej men jag säger bu trots att jag ändå fick hjälp... det har nu övergått till en kraftig hörselgångsinflammation på vänster öra. Det är i stort sätt helt igensvullet och därav anledningen till att jag inte hör någonting på de örat. Fick nya droppar som jag ska köra på nu, de känns bättre. Första intrycket av dom. Hoppas de hjälper också. Blir det inte bättre nu blir det nog penicillin igen.

Morgonen spenderades med bus i trädgården, Vera ville sova ganska fort också så nattade henne runt lunchtid. Hon sov i nästan 3 timmar. Simon var iväg och fixade med grisarna som sköts igår så kom inte hem förens runt kl 3.

Vi åt baguetter till ”sen lunch” och sen åkte vi på en tur för att ragga sandlåda till Vera. Fick bli en från jem o fix. Tackar mamma för den🖤

Vi hade tänkt taco till middag men var så mätta efter baguetterna så det blev lite revben, ost och vin istället.

Vera har lärt sig ”knuckles”😂

Hur gullig får man vara liksom?🙈🙉🖤

Vera fick pannkakor till mat och vattenmelon. Det gick helt och hållet hem sa hon 🙈

Resten av kvällen var vi ute i trädgården. Simon satte ihop sandlådan, Vera och jag hoppade studsmatta och busade rackarns mycket. Sen fick hon leka lite innan det var dags att gå in o ta en dusch för lilla damen. Hon var alldeles sandig så fick skölja av henne innan sängen.

Både Vera och Simon sover som stockar... en annan ligger här med öronvärk o kan inte sova. Ovanligt.

Godnatt kompisar 🖤

Gillar

Kommentarer