KICKS

Allt smink tar som vanligt slut samtidigt. Tycker det är så tråkigt att ha produkter som man känner gör att ansiktet ser äckligt och smutsigt ut... så nu har jag köpt på mig lite nytt. Här kommer leveransen från Kicks. Har även beställt ett paket från Beautybay och ett från Lyko, men vet inte när de kommer. Så vi kör ett inlägg på dessa.

Två stycken dipbrow gel från Anastasia Beverlyhills. Använt deras dipbrow pomade mycket så vart helt övertygad av att se att de kommit ut med gel som man målar på som mascara. ÄLSKART! Hoppas verkligen att de är bra. På beutybay fanns de bara stora men på kicks sålde de minisar så köpte två stycken i mini, smidigt och torkar inte ur tänker jag. Plus att det är bättre om jag inte tycker om dom. En fullsize kostade nästan 300kr och dessa gick på under 150kr.

En creamögonskugga i brunt från Max Factor. Gillar cream och denna är mer för att ge djup till ögonlocket om man kör en med naturlig sminkning tänker jag.

Ett ögonfransserum från Depend. Aldrig provat detta innan så ska bli spännande att se om de ger bra resultat. Mina fransar är så trasiga och tråkiga nu så jag tänkte att jag skulle fota hur de ser ut nu innan och sen följa upp med ett separat inlägg, för att se hur de växer. Vill ni det?

Favorit concealern från Maybelline, alltså den är såååå bra! perfekt när man vill ha ett lite mer naturligt resultat, men går också att bygga upp om man vill.

Telescopic mascara som alla säger ska vara så bra. Var sjukt skeptisk när jag såg borsten men vi får väl se vad jag tycker imorgon när jag provar den... om den är så bra som alla säger.

Just nu verkar det inte gå att lägga in länkar så får kolla lite senare om det funkar.

Ska bli kul att testa lite nytt och skönt att fräscha upp lådan lite. Nu är man ju redo för hösten! HÄRLIGT

Gillar

Kommentarer