Julförberedelser

Dan före dopparedan’

Idag har vi varit ppa tan, köpt dom sista klapparna. Alla Simons klappar 😅 han hade inte köpt en enda när vi vaknade imorse!

Vi tog en lunch på corner och sen traskade vi ner och shoppade lite. Åkte runt lite med bilen, hämtade paket, köpte lotter och råttfällor. Vi har fått råttor IGEN!
Fick precis reda på att där våra hus står har det tydligen varit ett gammalt industriområde och när de revs så lämnades avloppsrören kvar och hela rörsystemet i backen under alla våra tomter, inte ens igenpluggade eller nått. Så det är inte så konstigt att det kryllar av råttor här på vintrarna.. för de ska tydligen vara påkopplade på kommunens stora system. Men vad vet jag det kanske inte stämmer men låter ju logiskt för varför ska det komma råttor hit hela tiden ?

Aja nog o råttor.

Simon tog disken och jag körde julklappsinslagning. Runt halv 6 så kom nina och adrian hit och strax där efter kom Sandra och Niclas. Vi grillade kronhjort och dovhjort. Alltså det blev så gott!
Spelade Bingolotto och jag vann 200kr, nina också! Som vanligt. Man vinner fan inte mer 😂 eller asså jag vet ju att man kan det.. morfar gjorde ju det men ändå..

Nu ska vi sova. Har världens peppaste jultjej här hemma😍

Gillar

Kommentarer