Julafton

Tänkte skriva lite om julen och visa upp dom bilderna jag tog. Blir alltid lite besviken på migsjälv när jag inser att jag liksom glömmer bort att ta bilder... menmen. Man ska ju njuta av julen och det har vi verkligen gjort.

Julaftons morgon började hemma hos pappa med lite julfrukost, gröt, köttbullar och korv mm.
Mysigt värre! 💕 vi stannade inte så länge eftersom att vi skulle hinna förbi kyrkogården också innan vi åkte hem till mamma. Så vi åkte hem, packade ihop oss och styrde mot edsbruk där vi tände lite ljus för Simons pappa och farmor/farfar.

Sen åkte vi hem till mamma❤️
Där var det först lite glöggmys i jaktboden som Thomas håller på att göra iordning.

Barnen sov hela vägen så de var lite trötta när vi kom dit. Vi drack glögg och sen gick vi ner till huset det börjades laga mat och titta på Kalle anka. Missade dock nästan allt 😂 men såg lite!

Maten var helt magisk men såklart glömde jag ta bilder. Åt så mkt att jag mådde illa 😂

mamma hade gjort så himla fint hemma alltså! Helt galet🎄🙏🏻 säger bara wow!

Sen kom ÄNTLIGEN tomten, tyckte alla barnen förutom Vera som bara ville ha ett paket 😂😂 vi fick öppna paketen åt henne. Men hon fick mycket fint som hon har varit nyfiken på nu i efterhand! Hon är så nöjd över sin nya jacka bland annat 😍

Vi har även börjat fixa lite i rummet nere så där lektes det för fullt imorse!

Och det var alla bilder jag fick till på julafton😂 efter tomten så provades det julklappar, snackade långt in på kvällen och fikade. Så mysigt💛 Vera och Ebba lekte så mycket, Vera är så förtjust i Ebba. Så mysigt att hon är så gosig med andra barn!

Vi sov hos mamma och åkte hem på morgonen efter en smarrig grötfrukost.

Sen kommer juldagen...

Gillar

Kommentarer