JorgObé - peel of mask

I förra veckan så var jag nere en sväng på stan för att försöka byta miljö lite, komma igång och göra saker - även om det inte är så ansträngande saker.

Gick in på kicks och köpte en peel of mask som jag velat testa så länge från JorgObé. Den påstår sig rengöra huden på djupet, dra ut pormaskar och avlägsna död hud. 249;-

Skaka väl innan användning, Applicera i t-zonen (näsa, panna och haka) personligen vill jag gärna ha lite ut på kinden också för att få bort orenheter där också. Var försiktig så du inte kommer åt håriga partier i ansiktet, så som hårfäste och ögonbryn. Låt verka 25-30 minuter. Dra försiktigt av masken och rengör sedan ansiktet med vatten. Något jag personligen tycker är viktigt att göra efter en så här mask är att sedan återfukta huden ordentligt med en fuktkräm.
För bästa resultat gör detta 1-2 ggr i veckan.

Jag har testat den två gånger än sålänge och jag tycker att huden känns len och skön efteråt. Ännu ej sett någon skillnad när det kommer till porerna, men tror att jag kommer få använda denna en längre tid för att se resultat där. Återkommer med vad jag tycker om den när jag provat den lite längre.

Idag så har jag inga större planer egentligen. Simon jobbar som vanligt och jag har ätit Grekiskpyttipanna till lunch. Nu tänkte jag gå in på Willys för att handla inför veckans måltider eller om jag ska baka något. Vill försöka fylla upp frysen med lite gott eftersom att det kommer komma mycket gäster oså framöver när lilla V har kommit. Strax efter 15 ska vi skriva faderskapsintyg och sen vid 18 så ska vi hem till pappa o äta thaisoppa, Itt är en riktig ängel!

Gillar

Kommentarer