Ingebo hagar

Imorse vid frukosten så satt vi och funderade på vad vi kunde hitta på idag. Vi tänkte INTE en dag till och vi inte har något att göra, nån aktiviter för barnen eller så. För visst finns det saker vi egentligen måste göra hemma.


Vi bestämde oss för att åka till Ingebo hagar som ligger precis utanför vimmerby. Det är en bondgård som har en hel del olika djur. De hade en guidead tur kl 14 där man fick gå in till alla djuren och klappa dom. De pratade lite om djuren och gården. Jag tyckte det var väldigt trevligt och det verkar ha varit uppskattat av både Vera och Ted. Ted var över förväntan nyfiken på djuren.

Vi kom lite tidigt så vi strosade runt och kollade läget lite först och köpte glass.

Vera var oerhört otålig och ville gå in till djuren direkt när vi kom dit. Tror verkligen att hon kommer uppskatta kolmården i år efter denna dag. Men det vet man ju inte.

Vera var först in till alla djuren, klappade alla först och var väldigt framåt. Så nyfiken. När vi skulle in till hästarna sprang hon framför alla och direkt in och kramade hästen, glömde bort att vi ens var där. Så söt.

ÄNTLIGEN!

De hade getter, får, hästar, kaniner, höns, grisar och ankor. Veras favorit tror jag var getterna och kanske grisen. Medans de andra barnen sprang iväg och grät när grisen kom gick vera fram och klappade den, skitcool liksom.

Visst hade vi snygga tossor på fötterna. De var noga med hygien och var rädda om djuren därför fick vi först tvätta händerna innan vi gick in och ta på oss dessa tossor för att inte ta in några baciller hos dom. Jättebra tyckte jag. Man vet ju aldrig.


Vi åkte sen hem och åt köttbullar från igår. Smarrigt värre. Ted sover nu och jag har letat fram en film vi ska se, har köpt lite vin ost och kex. Så med de säger jag godnatt här.

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Vilka små söta getter!! Så gulliga
nouw.com/linnealarssonss