Hudvårdsrutin - morgon

Innehåller affiliate-länkar

Jag vart så inspirerad av Vanja Wikströms inlägg om hennes makeup-rutin på 7 minuter så jag tänkte att jag skulle göra lite liknande. Men jag tänkte börja med min nuvarande hudvårdsrutin som jag har på morgonen. Kvällen ser lite annorlunda ut nämligen.

Så här kör vi första bilden (såklart oredigerad utan filter eller annat pyssel).

Här har vi min hy just nu. Jag tycker att den är fin med mycket lyster, förutom typ jordens påsar. Men det har väl att göra med sömnbristen av att vara 2 barnsmamma till 2 barn under 3år 😂

Resultatet av makeupen har mycket att göra med hyn så därför tycker jag att det är viktigt med en bra hudvårdsrutin..

Just nu så använder jag ett budgetmärke istället för mina gamla dyrgripar. Det behöver inte vara dyrt för att vara bra.

Först tvättar jag ansiktet med denna från Neutrogena, visibily clear blackhead eliminating daily scrub. Den har små skrubbkulor i sig, som gör att huden exfolieras lite samtidigt. Tycker även den doftar väldigt gott, påminner mig om när vi bodde i första lägenheten jag och Simon hade för då använde jag den.

Sen använder jag tonern i samma serie. Hela serien är till för att eliminera "blackheads" vilket jag tycker att den faktiskt gör. Härligt när den funkar mot det den säger... alla produkter gör ju inte det.

Sen använder jag deras oil-free moisturiser, den är så mjuk och glider på som en dröm. Tycker även den återfuktar lagom inför sminkbasen. Till kvällen tycker jag inte riktigt att den räcker till bara som den är men på morgonen, absolut💁

Jag är inte säker man jag tror inte att Neutrogena har en ögonkräm så jag använder mig av den jag har hemma och gillar mest just nu. Den kommer från La:bruket och är lite fetare än andra jag testat, vilket jag gillar. Känns som att det återfuktar ordentligt. Ni hittar den HÄR!

Återfuktar alltid läpparna också, gillar den på bilden ovan från Clarins. Den är mjuk och "fet". Det enda jag inte gillar egentligen är att den är i en burk och det är ju inte direkt jätte hygieniskt om man ska vara sån. Men den gör sitt jobb. Nu när jag gick in för att hitta länken till den så kan jag inte förstå att jag köpt den för 450kr, alltså så bra är den inte.... men för er som ändå tycker 450kr för ett läppbalsam är okej så hittar ni den HÄR !

När jag är färdig sprayar jag ansiktet med min Glow Mist från Pixi, missade att ta bild på den ensam men den finns uppe på bilden med all hudvård för er som undrar.

Hoppas att ni tyckte att det var kul med ett sånthär inlägg. Tänkte att jag skulle göra ett med min sminkrutin också, men det kommer nog inte idag. Håller på den någon dag.

Gillar

Kommentarer