Hemma från BB

I fredags fick vi åka hem, så nu tänkte jag göra lite inlägg om dagarna som varit. Så vi börjar med fredagen💛

De kom in på morgonen o sa att vi skulle på läkarbesök med lillebror, som vi fortfarande inte hade bestämt namn på. Han gick igenom med bra resultat på allt, så skönt.

Läkaren sa då att vi skulle få åka hem idag, det tog vi på fullaste allvar o började packa så fort vi kom till rummet! Jag var oerhört nervös över att åka hem men samtidigt tyckte jag att de skulle bli skönt. Men ont som rackarna hade jag fortfarande, hade precis börjat ställa mig upp själv ”nästan” utan hjälp från Simon. Så tyckte att det var lite väl läskigt.

De kom o klippte banden och vi fick all info man får när man går hem o sen var det dags att traska ut till bilen, tjöt nästan så ont gjorde det. Möttes utav Vera, Monika och Pelle ute vid parkeringen men fick slänga mig in i bilen för kändes som att snittet brann... fysatan.

Väl hemma så fick Dexter hälsa på Lillemor vilket gick jättebra! Var väldigt osäker på hur det skulle gå eftersom att vi fick så mycket problem med honom när Vera föddes. Han nosade lite på Lillemor och sen var det inget mer med det liksom☺️

Gick in o myste lite på soffan, stod en vacker bukett på bordet och huset var nystädat. Vilken lyx🙏🏻 tack till Monika och Anita som varit här o städat!

Lagade hamburgare till lunch och Vera skulle bestämt sitta bredvid Lillemor och äta så vi ställde fram hennes bord så fick hon sitta bredvid lillebror som låg i vaggan o sov.

Sen gick vi ut en sväng i trädgården och myste i solen💛☀️

Älskade barn💛

Till middag åt vi kinamat, precis som när vi kom hem från förlossningen men vera🙏🏻 tradition liksom! Myste i soffan resten av kvällen och sen gick vi o la oss.

Gillar

Kommentarer

erikarobertsson
erikarobertsson,
Åh så mysigt, och grattis ! 😊
nouw.com/erikarobertsson
annaaldens
annaaldens,
Tack snälla☺️
nouw.com/annaaldens
malinskaos
malinskaos,
Stort Grattis! Jag snittades med min yngsta och minns än känslan av att de brann så just som du beskriver... Åh vilken lycka att få komma hem. Så härligt ni hade de den första tiden. Kram 😀
nouw.com/malinskaos
annaaldens
annaaldens,
Tack snälla💛🙏🏻 Ja fy den känsla är inte kul... känns fortfarande när jag ställer mig upp som att de brinner. Hoppas de släpper snart.
Ja det var så mysigt att komma hem till storasyster!
Kram
nouw.com/annaaldens