Halvvägs

Nu är vi halvvägs. Igår var det 140 dagar kvar, 140dagar passerade. Jag är rätt stolt över mig själv på grund av att det har varit så himla tufft. Det är fortfarande tufft.

Jag tänkte att jag kunde skriva lite om hur det har varit än sålänge.
Som ni vet har jag mått väldigt illa, mår fortfarande oerhört illa. Spyr nästan varje dag. Illamåendet ligger liksom i halsen känns det som. Ligger o lurar. Triggas av konstigaste sakerna också.
Alltså om jag typ ropar på Dexter som är ute så spyr jag, hostar jag så spyr jag. Ja men ni vet såna där konstiga saker. Sen är jag fortfarande oerhört känslig emot dofter. Alltså superkänslig.

Kisseriet är också typ akut, blir kissnödig hela tiden på 2 röda och får typ springa till toan så jag inte kissar på mig. Nu om nätterna går jag nog upp mot 3-5ggr per natt. Oerhört jobbigt.

Jag känner mig dock långt ifrån lika stor som sist. Kände mig som häffaklumpen redan vid den här tiden sist. Visst känner jag mig stor men inte på samma sätt. Men jag har ju gått ner väldigt mycket i vikt. 6 kg än vad startvikten sa hos barnmorskan. Försöker att småäta och äta för att gå upp men det är svårt när man ofta spyr upp allt...

Än sålänge tycker jag att det går helt okej med revbenet. Jag har slutat helt med medicinen. Fick ett litet bakslag runt nyår och lite där efter men tycker att det känns ”som det brukar” nu. Hoppas det håller i sig. Gångerna det gör extra ont är när jag kräks och när jag nyser. Men det är ju minimalt än hur det var när jag väntade Vera.

Jag är trött på att vara gravid. Jag tänker inte ljuga. Det är ingen dans på rosor men det går ändå framåt & jag är stolt över mig som orkar mig igenom dagarna trots ett ständigt illamående som plötsligt bara kan vända till en spyattack. Heja mig. Så känner jag.

Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Heja dig!!! Ha en fin helg, kram <33
nouw.com/noraandd
monikahogberg3
monikahogberg3,
hoppas helgen varit bra
nouw.com/monikahogberg3