Grilla

Fredag 2017-06-16
Började dagen med en behövlig sovmorgon för både mig och vera. Vi är vana att sova ganska så länge men i torsdags var det ju mammaträff klockan 10 och då fick vi ställa klockan. Vi brukar ju annars sova till ca 10-10:30, tröttisar. Så det var så skönt att sovaut. Jag hoppade in i duschen medans Vera låg i babynestet på golvet och lekte med sina händer, så kul att hon verkat hitta dom nu. Gjorde iordning mig och sen gick jag över till Willys för att handla till kvällens middag.

Sascha och Lisa kom hit kl 18 för lite grill. Så mysigt. Det var så länge sedan vi umgicks men det känns alltid som det var igår varje gång vi träffas. Vera fick en så fin byxdress av Lisa som vi kanske ska ha på oss imorrn om det är fint väder, eller kanske spara den till midsommar förresten.

Sascha och Lisa gick hem runt halv 12, vi all blev rätt så trötta. Verkar inte som att nån av oss var vana att vara uppe så sent😅 säger jag som skriver detta kl 01:40... men nu är jag uppe i varv av nån anledning och finner inte ro till att sova. Får väl försöka nu, godnatt

Gillar

Kommentarer