Gravidsvullen

Igår gick vi in i vecka 38, (37+0), appen säger 19 dagar kvar till beräknat datum. Jag säger 12, hur sjukt är inte det? 12 dagar kvar tills hon är här som mest! Som vi längtar efter dig det är helt otroligt.
- Nu börjar jag lägga på mig vätska, jävlar alltså. Trodde inte jag skulle göra det då jag endast gått upp på magen i stort sätt. Visst några hekton här och där men inte mer. Men jisses nu har fötterna blivit tjocka som fotbollar, det värker när jag går och ansiktet har blivit värsta bullfacet. Börjar känna mig som en enda stor fotboll, men jag klagar inte.... jag vet att det kommer försvinna. Men vart försvann de där gravidglowet man hade för ett tag sedan?? det gick upp i rök.

Sitter nu och väntar på Simon, jag tänkte bjuda honom på lunch på stan och sen ska vi gå och kolla nya dojjer till honom. Han har typ bara vinterskor. Jag köpte hem ett par från Ogräs i veckan men dom dög inte så nu får han följa med och prova själv istället, blir enklast så.

Sen ska vi åka o kolla på diskmaskiner, så jävla tråkigt. Våran gick ju sönder på min födelsedag, hurra för mig liksom. Men det blir väl den billigaste skiten eftersom att vi ska renovera köket i framtiden och standarden är inte den samma som idag så kommer ändå inte den som vi köper nu passa då. Vi kommer få höja diskbänkarna och höja fönstren när det är dags att renovera.. så nu blir det bara något tillfälligt. Vi får se

Gillar

Kommentarer