Fullt upp

Idag har vi inget på schemat i skolan men vi träffades 8:30 för grupparbete. Vi kom långt idag och det känns bra.

Åkte hem och började läsa lite i mina böcker och skulle börja skriva lite på min hemtenta men kom verkligen ingen vart. Jag har mailat universitet och hur man kan få en dyslexi utredning. De bad mig kontakta vården så det är väl igång nu, ringde riddarhusläkarna förut och de skulle kolla hur jag ska gå till väga och vart. Jag är 100% säker på att jag har dyslexi och har trott det hela min uppväxt men inte gjort något åt det. Minns inte att det var ett så pass stort besvär på gymnasiets men det kanske det var. Nu känns det dock väldigt påtagligt. Jag minns ingenting jag läser, tar liksom inte in det. Kan inte koncentrera mig och allt bara blir en enda stor svart röra. Jag hoppar över ord och hittar på egna meningar som kanske inte alls har med texten att göra.. känns inte så bra nu när man verkligen kommer läsa så mycket. Har man dyslexi så kan man ju få stöd från universitetet, så i såna fall tar jag den chansen. Vi får se vad utredningen säger.

När jag kom hem var det någon som var gossjuk <3

Vi lekte lite ute innan det var dags att laga mat. Blev wook till mig och äcklig falukorv till resten av familjen. Vi hade lite kvällsmys och nervarvning i soffan innan det var dags att söva barnen <3

Nu sover båda och jag har kollat en föreläsning i soffan. Även presentationen om idrott… kanske ska välja det som mitt huvudämne ändå, såg så oerhört roligt ut. Fröken beslutsångest.

Nu har jag tagit kväll och slagit ihop böckerna. Min hjärna orkar inte mer nu.

Gillar

Kommentarer