Friday

Fredag. Veckorna går så fort. En liten bild från jobbet.

När jag kom hem så hade Simon lagat taco som stod redo och väntade på mig. Alltså hur fin? han är så bra dendär Simon.

Veras favoritmat är nog absolut Taco, bästa maten om man frågar henne. Inte för att hon svarar.. hahah men det är den maten hon äter mest utav.

Hennes mammas favorit också kan man väl säga. Det är så gott.

Vera hade fått en liten present av mamma som hämtade på dagis, så snällt. En liten dockvagn som hon körde med hela kvällen. Vi fick också lite fredagsmys faktiskt, kolla <3 så fin hon är.

Jag har i flera dagar känt att jag haft urinvägsinfektion men lästa att det brukar gå över av sig själv.. jag är en sån som kissar typ 2 ggr om dagen (kanske TMI?) men de senaste dagarna har jag gått seriöst 20 ggr minst. Gör ont också.

Simon gick o köpte tranbäsrjuice till mig, så sjukt äckligt alltså.

Jag somnade i soffan medans vi kollad på broadchurch. Ringde kryappen som skrev ut antibiotika mot urinvägsinfektion... skulle ju gjort de för längesedan egentligen.

Har inte sovit nästan någonting i natt, har haft så ont i ryggen. Suttit upp o gungat fram o tillbaka, har knappt kunnat ligga ner. Var så nära på att åka till akuten men jag orkade verkligen inte... jag bara kände nej. Efter många timmar av gungande fram o tillbaka, lite tårar och värk så somnade jag tillslut på morgonkvisten. fyfabian, aldrig haft så ont i ryggen i mitt liv alltså...

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
ser supergott ut 😍
nouw.com/angelicacarlsson
annaaldens
annaaldens,
bästa maten om man frågar mig 😃 <3
nouw.com/annaaldens