Fredag

Vilken dag alltså. Jävlar vad det har regnat. Min tanke var väl egentligen att vi skulle gå ber en sväng på stan och hämta Veras body som har kommit.... men alltså finns väl ingen som vill gå ut när de regnade sådär mycket frivilligt? Speciellt inte med barnvagn.

Vi somnade på soffan runt 14 tiden och vaknade inte förens Simon kom hem. Han upptäckte då att det rann vatten längst murstocken på nedervåningen... vattenläcka. Fint. Gick sedan upp o kollade, taket i Veras rum sviktade, taket i vardagsrummet sviktade och droppade vatten om. Droppade även i Veras rum. Blött på tapeten i hallen på övervåningen. Blött på tapeten längst med murstocken i Simons datarum. Han klättrade upp på vinden och där var isoleringen blöt (bara droppade om den), bjälkarna runt murstocken var blöta.... kul.
Nu sitter de en presenning över skorstenen där vattnet kommit in tills på måndag så får vi se vad som händer efter det. Nu kommer det i alla fall inte in mer vatten.

Nu på kvällen har vi varit hemma hos pappa och fikat med Sandra som fyllt år. Jag och Nina köpte en superfin affisch till henne men när hon öppnade den så var röret tomt. Snacka om snopet?!? Expediten glömde kolla om de var nått i innan Nina fick med sig det hem. Som tur är hade hon köpt en likadan till sig själv så Sandra fick den istället. Pinsamt

Gillar

Kommentarer