Fredag

Jösses så trött jag är. Idag var det stängningsdag på dagis så mamma har varit här och hjälpt mig med Vera, alltså så bra! Simon har varit ledig idag och jobbat på fasaden, hur sjukt är det inte att de bara är en och en halv vägg kvar på huset nu?😳 fattar inte! Galet.

När jag vaknade imorse hade mamma o Vera varit igång ett tag, mamma hade med sig nybakade rosenbröd till mig också så jag hade frukost klart när jag kom ner. Så drömmigt.
Sövde Vera och mamma lagade mumsig lunch. Jag var helt slut efter att ha följt med till affären så jag har som vanligt bara tagit det lugnt... somnade till o med på soffan.

Men vet ni vad? Mamma har hjälpt mig plantera idag. Så glad för det 🙏🏻😁 & spana in så fina stenar hon har gjort för att ha koll på vad som är vad!

Håller tummarna nu att de har lust o dyka upp lite gottigt i lådorna framåt sommaren. Mamma har sått: sockerärtor, morot, palsternacka, ruccola, dill & persilja. Sedan innan sitter har vi jordgubbar, smultron och hallon. Vi har sparat en låda där jag tänkt sätta tomater också 🍅 Vera älskar tomater.

När jag vaknade upp från soffan så var Nina här också, Vera och hon satt o åt mat på bänken. Sånt som vi Aldénare får för oss.

Vi avslutade kvällen med fonduen så gott🤤 vart jordens matkoma när vi hade ätit så jag gick och nattade Vera och sen gick vi o la oss. Kollade en film. Nu har Simon somnat o jag har startat Grey’s Anatomy att somna till.

Imorgon ska vi på middag hos Simons mamma på kvällen så kommer bli en vilar-dag för mig. Men jag måste ju sminka mig så nån liten sminkning kommer kanske upp i helgen. Håll tummarna för att jag får tummen ur🙈

Gillar

Kommentarer