Fönstren är uppe!

Vilken lång dag det känts som att det har varit. Jag har varit med barnen själv medans Simon och Jesper tagit de sista fönstrena. Vart väckts tidigt imorse av att de körde in en skylift på tomten, det lät så i vassen om den jäkeln 😓 så... Vera vaknade direkt och det tog inte lång stund innan Ted också låg o vrede o vände på sig.

Grillade kyckling till lunch och sen sov vi middag efter att ha röjt hela förmiddagen. Skojigt värre🎉 jag passade också på att sova med barnen så jag skulle orka med kvällen. Är lite tröttis just nu, måste ladda batterierna tills Simon går tillbaka till jobbet 🙈

Vid 16 var alla fönster inne, alltså wow! Vilka grabbar😍 herregud. Nu är det inte mycket kvar på huset, sen är det klart! Men jag smäller av utav lycka. Vilken känsla alltså🤗🥰

Vi traskade strax innan 17 bort mot Simons mamma där det vart myskväll med god mat och lite lek. Jag kom sist, om nån undrade.

Vi promenerade hem och Vera gick nästan hela vägen själv. Rackarns galning! 🤪

När vi kom hem sa hon för första gången på 3 dagar till att hon behövde bajsa, fan vad stolt jag blev. Har känts som att vi hade fått ett bakslag med bajsetiet men efter megabajsen i trosan imorse så kanske hon förstod att de inte var så trevligt att lägga den där och att det vart värsta momentet med dusch o allt... att hon tyckte de var bättre att säga till.

Heja Vera 🎉 hon har blivit så stor!
Kan inte fatta att jag har en blöjfri unge, hur fort går inte tiden?

Gillar

Kommentarer

Ni har väl inte missat?