Flow

JAg måste tipsa om denna!!

Kanske jordens bästa grej. Ted sover väldigt dåligt eller han kanske egentligen en dålig rutin. Han vaknar varje natt och vill äta 1-2 ggr. Innan vi köpte denna så var de varje natt 3 ggr han vaknade för mat. Vi pratade med vår BVC sköterska som tyckte att vi var tvungna att ta bort ett nattmål. Lättare sagt en gjort liksom... men jag kollade runt lite och hittade då denna. Det var en tjej som pratade om den på sin instagram och sa att den var så bra, minns tyvärr inte vem så kan inte ge henne cred💩 men jag började reka runt lite...

Så det slutade med att jag beställde den HÄR!

Så vad är det för något då?

Det är alltså ett gosedjur med en typ av speldosa inuti. Den har en gråtsensor så att när Ted vaknar på natten och skriker så börjar den automatiskt att spela. Det finns 3 olika ljud. Ett är regnljud, sen finns det hjärtslag och en knapp med olika melodier.

Du kan ställa in hur länge den ska spela, samt höja och sänka volymen så den spelar precis som du vill.

Denna har hjälpt oss att ta bort minst 1 nattmål, varje natt! Det är helt fantastiskt 🙏🏻 Så när Ted blir ledsen drar den igång och spelar en sövande melodi på 15 minuter. Skulle han sen vakna igen så gör den samma sak igen... hur bra ? Den liksom söver om honom.

Den kostar 399kr, värd vartenda öre.

Hett tips till alla er med småbarn som sover lite halvtaskigt emellanåt.

Gillar

Kommentarer