Firar min födelsedag med mamma

Hur mysig dag har vi inte haft då??

Startade dagen med mysfrukost vid tvn, mamma kom med rosenbröd. Min favorit frukost of all time. Alltså hur fin är hon inte som fixar och donar jämt. Till och med min favorittårta hade hon gjort.

Idag har vi nämligen firat mig lite i efterskott eftersom att Vera och faktiskt mamma också var sjuka på min födelsedag.

Vi myste lite hemma, handlade till lunchen och fixade när vi kom hem. Jag fixade Teds stol så att han kan sitta i den nu. Dags att ta bort babysittern. Medans mamma fixade maten. Alltså maten var så god! Laxgratäng med fetaost och pesto.

Kolla så bra han sitter nu, eller ja här hänger han visst lite men ja han sitter bättre nu :)

Godaste tårtan också! Kommer kunna äta tårta i flera dagar, mums :))

Hur bortskämd är jag då? :D alltså så glad för denna! Fick denna, en ny borste och ett styling spray av mamma i födelsedagspresent. Har suktat efter en ny styre från GHD väldigt länge.

& jag säger bara WOW, så jävla GRYM!

Tänkte testa den lite och sen kan jag göra ett eget inlägg på den för er som är intresserade.

Vi hade tid på barnmottagningen med Vera kl 14:30 så vi traskade dit. Bad de även kolla på Teds "blöjeksem" som jag misstänkt var svamp och mycket riktigt var det de så nu har vi fått en salva arr smörja ordentligt med vid varje blöjbyte. Tycker det ser ut att gör JÄTTEONT!

Hur gick det för Vera då?

Vera hade uppföljning på glutentestet som vi gjorde förra veckan. Provsvaret visade helt normalt vilket egentligen inte förvånar mig eftersom att hon inte ätit gluten på så länge och det sa jag ju även till dom.. men men. Nu ville doktorn i alla fall att hon intensivt ska äta gluten, varje dag i ca 2 månader och sen göra ett nytt test i slutet av februari. Så det ska vi göra!


Vi har myst hela kvällen och nu blir det nog lite film. Ted sover. Ett under att Vera fortfarande håller igång tycker jag. Herregud klockan är ju mycket nu och hon har inte sovit middag.

Godnatt vänner, vi ses imorgon!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Men mysigt! Jag fyller också år idag men firade på ett helt annat sätt 😍 o grattis föresten🥂
nouw.com/angelicacarlsson
beattriicee
beattriicee,
Vad mysigt det låter! Och grattis till dig!! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee