Ett moln av blommor

Det är nog ingen nyhet att jag totalt snöat in i torkade blommor. Jag och mamma plockade ju blommor och vass hos henne i måndags. Jag hade en idé om att göra ett moln av blommor att hänga i vardagsrummet. Tänkte aldrig att blommorna skulle räcka men det gjorde dom faktiskt, var så mycket vass och det är ju väldigt fluffigt.


Min tanke var ju att plocka lite blommor i trädgården och komplettera med också men när jag vaknade dagen jag tänkte göra bollen så hade snön kommit. Så jag plockade fram lite blommor från vaser osv här inne..


Blommor
Snöre
Sekatör eller sax
Oasis

1. knyt ett snöre runt oasisen, precis som om du skulle slå in ett paket.

2. Börja sticka in blommor när oasisen ligger på bordet. På kanterna och i uppåt (vilket blir neråt när den hänger) OBS!! Snöret måste vara neråt så att du kan hänga den sen.

3. När du börjar känna dig nöjd med formen är det dags att hänga upp den så att du ser hur resultatet blir hängande. Fyll på i sidorna och uppåt.

4. Viktigt att du fyller på ordentligt med blommor så att man INTE ser oasisen någonstans. Tycker det är helt gräsligt, HAHA! har sett både bilder på instagram och blommoln hängandes i butiker där man ser oasisen igenom. HUR FULT? så VIKTIGT VIKTIGT att man har tillräckligt med blommor och fyller ut den ordentligt åt alla håll.

Så där var den klar!! Den ska nog inte hänga där jag har hängt den, får bli borta vid tv'n nånstans tror jag.

Idag ska sättas upp hyllor och piffa så då kanske den får en ny plats.

Hoppas att ni tyckte att detta inlägg var kul :)

Trevlig helg

Gillar

Kommentarer