Dermalogica

Som de flesta av er redan vet så är jag en riktig hudvårds nörd. Tycker det är så roligt med både hudvård, make up och skönhet. Min största dröm i livet är att bli hudvårdsterapeut. Har framtidsångest deluxe och senaste dagarna har den blivit skapligt stor...


Men nu var det ju inte det vi skulle prata om utan mina två nya produkter som jag åkte till Gränsö spa och köpte idag. Jag hade ett presentkort som gick ut på söndag så kände mig lite stressad över att de skulle brinna inne eftersom att jag inte har tid att göra en behandling eller gå på dagspat innan dess. Så jag tänkte... lite nytt på hyllan kan ju inte skada.

Frågade @thelisalarsson vilka produkter från Dermalogica som hon rekommenderade och hon tipsade mig om dessa nedan. Så tänkte att jag kunde hålla lite utkik efter dom när jag kom till spat. Det roliga var att när jag kom dit och pratade med personalen så rekommenderade hon exakt samma produkter så jag tänkte.... TAGET!

En skrubb och en rengöring!

Här har vi peelingen! Det unika med denna är att det är ett pulver som man blandar med vatten som du sen skrubbar huden med i en minut innan du sen tvättar bort den. Eftersom att den är skonsam och inte innehåller korn så går det bra att använda den varje dag.

Sen har vi rengöringen. En typ vanlig gel rengöring som ska vara väldigt dryg. Gillar att den verkligen luktar typ "spa".


Ska bli kul att testa dessa ordentligt och se om det gör någon skillnad i min rutin! Hoppas det, just nu tycker jag min hy mår så dåligt.

Gillar

Kommentarer

lihirvonen
lihirvonen,
Härligt med nya produkter! 😃
nouw.com/lihirvonen
annaaldens
annaaldens,
Verkligen 😍 kul att prova lite nytt man inte testat innan!
nouw.com/annaaldens
celinelundqvists
celinelundqvists,
åh så spännande!
nouw.com/celinelundqvists
annaaldens
annaaldens,
Ja verkligen 😍 kul att testa lite nytt!
nouw.com/annaaldens