Beauty bay - EYN

Jag nämnde ju att jag skulle visa upp ögonskuggspaletterna i ett separat inlägg, så here we go.

De är Beauty bays egna märke, 16 paletterna. De finns 42, 16 & 9. Tycker att de är perfekt storlek på 16paletten då man även får både matta och shimmriga skuggor i. 9 paletterna finns i antingen matt eller shimmer så då behöver man nästan båda för en complete look.

En 16 palett gick loss på 135kr, alltså är inte det helt galet??😳😍🙏🏻

De finns i tre olika färger, ovan ser ni fiery som är en varm palett med lite färg. Galet fin🙌🏻

Berry, vilket är en palett med lite rosa toner. Älskar den🤗 har provat den och färgerna är såå sjukt fina! Jag gillar en rosa sminkning, tycker det är fräscht till de mesta med bara ett par lösfransar och en snygg rouge!

Sista paletten heter nude, förmodligen den jag kommer använda mest. Liksom ”go to” paletten! Bästa färgerna i, alltså så användbar🙌🏻 man har allt i en liksom!

Jag är så sjukt överraskad av kvaliten på dessa skuggor. Alltså, hur är det ens möjligt att de är så billiga när kvaliten håller samma standard som typ mac? Alltså en palett för priset av en lösskugga typ, hur sjuk? Galet bra!

Är lite sugen på 42 paletterna också, men de får absolut vänta. Är inget jag ”behöver”!
Tror 16 paletten finns i nån färgglad variant också för er som gillar mycket färg, men jag är mer åt de neutrala hållet så håller mig till detta.


Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Alltså wow nu blev jag sugen på den Nude...
nouw.com/thelisalarsson
annaaldens
annaaldens,
Ja alltså jag är helt besatt😍 den är så fin!
nouw.com/annaaldens
Ally
,
Wow så fina! Beställer du dom från beautybay.com? Kan du inte lägga ut nått om basen, typ din bästa foundation och puder? Rouge?
annaaldens
annaaldens,
ja dessa beställer jag på beautybay 😊 det kan jag absolut göra! håll lite utkik så kommer det inom kort!
nouw.com/annaaldens