Bästa "BUSEN"

Vi har bara varit hemma idag också och tagit det lugnt. Städat, bakat och styrt lite. Det är fortfarande kaos men så blir det när man renoverar. Svårt att komma runt liksom.


Så idag tänkte jag tipsa er om min absoluta favorit BUS!

Jag har testat många brun utan sol men denna har blivit en riktig favorit. Den har inte den där klibbiga och äckliga BUS-känslan som man lätt får. Den torkar in fort och luktar INTE bus, vilket är ett stort plus för mig. Dessutom lägger den sig väldigt jämt direkt vid applicering och ger färg direkt så vill man kan man ta på sig den på morgonen och starta dagen... utan att se ut som en fläckig leopard.

Märket heter BONDI SANDS och ni hittar den HÄR, jag har nyansen DARK för att jag vill bli så brun som möjligt eftersom att jag inte kan bli brun på egenhand.

Denna vanten är MAGISK! så mycket bättre än de där med bara en sida och som är tunn på ena.. denna är fluffig på båda sidorna så att du kan ta produkten på båda, den går inte igenom och fläckar handen och när du har möjlighet att ta produkten på båda sidorna underlättar det att applicera på ryggen.


Ni hittar den HÄR

En oredigerad bild precis efter applicering på benet till vänster. Ingen BUS på benet till höger (eller kanske lite som finns kvar från förra veckans applicering) Ser ni skillnaden? Färgen mörknar ju under dagen också, hur bra??


Hoppas ni gillar såna här inlägg, tycker det är kul att göra dom ;)

Gillar

Kommentarer