Babyshower

Min bästavän väntar en flicka. Sen jag fick reda på att hon var gravid har jag i hemlighet gått och tänkt att vi måste ordna en babyshower till henne. I januari nämnde jag idéen för vår gemensamma vän och det tog inte så lång tid innan vi började planera💞 i dag var äntligen dagen kommen. Så nu kommer ett inlägg med lite bilder från idag, sett fram emot detta så mycket.

Jag var ansvarig för dekorationerna🙈 det är min grej det! Piffa tycker jag är superkul, så har om kvällarna hemma suttit och pysslat med ”gästbokstavla” & blöjtårta - vilket jag gjorde till en vagn. Tyckte de var kul med nått lite annorlunda.

Hon vart så överraskad när hon kom & hade inte en susning så det var jätteroligt! Vi skålade och sen var det dags att hugga in! Marja hade gjort en jättefin buffé med mat, sååå så gott!

Vi lekte lekar och fikade. Sen var det paketöppning ☺️ jag hade köpt en bärsjal, en onesie från mini Rodini och en såndär sak man kan göra handavtryck i.

Det vart en så lyckad dag och jag är så glad för att vi fick ihop detta för henne. Extra kul att hon inte hade en blekaste aning💞🙈🤪

Nu jävlar är jag trött, har tagit ett bad och ätit kebab! Sitter i sängen och ska kolla film sen blir det att sova. Gissar på att jag kommer sova som en stock inatt. Har inte gjort såhär mycket på en månad typ... samlade mina krafter igår för att orka. Gissar på att det blir en sängliggandes dag imorgon 🙈🤪 men det är det värt! Haft så mysigt idag!

GODNATT

Gillar

Kommentarer

Claudia
,
Du ät så fantastisk, älskar dig ❤️