Altanen - 20190708

Idag fick jag sånt ryck på förmiddagen. Alltså våran trädgård ser ut som en påse skit och har gjort det sedan vi började renovera. Så jag tog tag i framsidan och slängde allt skräp i en hög istället för att ha det utspritt i hela trädgården. Sopade altanen och började fixa lite fint där vi ska sitta 🤗

Bar fram plåthyllan från Ikea och torkade av. Tänkte ha lite växte o sånt där sen. Får väl ta saker o ting lite allt eftersom.

Vi ska även ha en kökssoffa mot väggen till höger som jag ska renovera om lite med nytt tyg och färg. Kommer nog bli jättebra 🤭 men tänkte att jag kunde visa lite hur de ser ut just nu i alla fall trots att det inte är klart än.

När Simon kom hem åkte vi o köpte en krok också så vi kunde sätta upp hänggungan som vi fått av mamma. Deras träd börjar bli lite sad så de vågar inte ha den längre så vi tog emot den med öppna armar😍 Vera tyckte den var väldigt mysig!

Som ni ser så saknas det foder runt fönsterna men vi ska byta ut fönsterna innan de kommer upp. Sen saknas de knutar och foder runt dörren. Men vi måste bli klara med taket först! En sak i taget🙈 men känns ändå mysigt värre nu att man faktiskt kan sitta här och ha det gött.

Jag ser fram emot många mysiga sommarkvällar här!

Gillar

Kommentarer