A kind of bad Day

Jag vet att jag inte skrev något igår. Som vanligt när jag jobbar... tråkig jag är.

Ligger i skrivande stund på mage i sängen med en katt på ryggen. Hon ska alltid vara hos mig, det är vår rutin🖤 gärna på mig eller under mitt täcke i min famn. Finafina Gucci.

Det har varit en lång och jobbig dag, oroar mig för mycket över saker. Får dåligt samvete över saker och känner att jag bara gör fel hela tiden. Såå så jobbigt. Jag gjorde fel på jobbet idag och farmor opererades igår och pappa ringde o sa att de inte visst hur de var osv. Åh allt blev bara så rörigt i min hjärna att jag inte visste till slut vaken in eller ut. Påvägen hem grät jag en skvätt, så töntig. Men det var bara en så jobbig och påfrestande dag med alla tankar som for åt höger o vänster. Men att gråta i regnet får man göra, för då syns det inte. & sen hade jag skakat av mig det o var pigg o glad när jag kom hem till min tjej👶🏻🖤 som förövrigt börjat på dagis idag. Hur stor är hon inte nu då?? Alltså jag orkar inte med hur fort tiden går, vill stanna den typ nu och leva här några år tack. Det hade gått bra först inskolningsdagen förutom att hon fått en blåtira bara efter 30 minuter efter att ha ramlat ner från en stol.. klätterapa! Imorrn är det nya tag och då skulle de tydligen lekas ute på gården.
Hon kommer trivas där det vet jag, men jag hade gärna önskat att få vara med på inskolningen.

Klockan är 00:24 och jag vet att jag borde sova. Men jag känner mig stirrig. Har precis lagt en beställning på H&M med strumpor till Vera. Onödigt att skicka efter egentligen men alltså dom har så bra strumpor på hemsidan men inte bra i butiken.

Måste ragga pyjamasar nu också, med dragkedja. Alltså H&M har inga pyjamasar med dragkedja är inte de konstigt? När man har större barn vill man ju inte ha knappar? Det är ju svinjobbigt! Vera har bara en pyjamas som hon kommer i nu😂 alla med ärmar o ben har hon vuxit ur under sommaren. Men Lindex brukar ha bra har jag för mig. Ska nog gå dit, om jag orkar imorgon på lunchen.

Nu ska jag åtminstone försöka sova, vi hörs imorgon. Godnatt 💛

Gillar

Kommentarer