Tentaresultat

Men oj oj vilken bra dag det blev ändå. Ställde klockan på 9, föreläsningen började 9:15 😂 men jag hann i tid, var ju bara starta datan och dra upp rullgardinen. Hehe.

Mitt under föreläsningen kom tentaresultatet. Var 100% säker på att att jag skulle få underkänt. Aldrig skrivit med referenser eller akademiskt på detta sett innan. När jag såg mailet så satt jag och stirrade på de en stund innan jag öppnade. Man kunde få: U, G eller VG... o så står det VG! Men herregud säger jag, blev helt i chock. Heja mig 🎉 så himla stolt.

Åkte en sväng och fotade lite senare efter att jag hade varit inne på campus och Simon hämtat Vera. Började dock regna så fick fly till ett annat ställe som jag egentligen inte hade tänkt. Men blev bra det också 😍 kolla 👇🏻

Första bilden är ju så kul 😂 de ser ut som två modeller som sitter helt relaxed som om jag sagt åt dom o göra det HAHAH!

Asså hur drömmiga är dom inte ?❤️ älskar ihjäl mig

Tänkte lägga upp på instagram ikväll (vilket jag först gjorde) men är något som är fel så bilden når inte ut till någon som inte går in på min profil. Så tråkigt... så tog bort den så får jag väl ladda upp imorrn igen.

Nu ska vi sova, godnatt vänner ❤️

Gillar

Kommentarer

Onsdag

Tiden springer förbi när jag inte ser. Vet inte vart dagarna tar vägen.

Idag har gått i ett. Klockan stod på 7 imorse och vid 8 var jag hos logopeden. Hon sa att hon i stort sätt är helt säker på att jag har dyslexi. Är inte förvånad någonstans. Men sista utredningen som jag pratat om tidigare är i Stockholm. Hoppas det går fort tills man får komma dit. Hon pratade om bra hjälpmedel som fanns vid bland annat läsning. Hade varit till stor hjälp känner jag.
Ska dessutom utreda om jag har ADD som hon misstänkte 😂 jag har trott i hela mitt liv att jag ha adhd, det har Simon också trott hahaah! Men detta skulle förklara så mycket saker, min impulsivitet, koncentrationssvårigheter, hyperaktivitet i hjärnan, sömnsvårigheter osv.. men jaja. Nu är det i rullning i alla fall så får vi se vad slutresultatet blir. Jag tar inte ut något i förväg även om det känns som att pusselbitarna äntligen börjar falla på plats, varför jag har haft det svårt med såna här saker hela mitt liv. Hon misstänker att min eventuella ADD har kompenserat upp för min eventuella dyslexi och att jag hela tiden går på högvarv. Inte konstigt att jag är konstant trött som hon sa när hjärnan hela tiden är på högsta växel för att klara sig. Om det är som hon misstänker.
Men heja mig ändå att jag tog tag i det.. vi får de helt enkelt.

Kvällen spenderade vi på sjön och avslutade med middag i soffan, grekisk pyttipanna.

Imorgon har jag föreläsningar sen ska jag få med barnen ut för att fota lite bilder till ett samarbete, sista minuten nu.. ajdå.

Hoppas ni haft en fin dag ❣️

Gillar

Kommentarer

Söndagsmys

Vart en riktigt myssöndag. Jag vaknade en aning bakis HAHAH. Herregud minns inte när jag var det senast. Men det gick över när vi kom ut med båten.

Vi hade bestämt att åka ut o grilla med Jesper, Carro och hennes dotter Alice. Skulle bli fint väder, vilket det blev lite senare. Åkte till en ö med strand, lite lättare för barnen att leka utan att det ska bli risk för att ramla i sjön.

Både barnen och hundarna körde racet😅

Vart en riktigt mysig dag och vi stannade länge för det var så härligt att bara komma ut lite 🥰

Avslutade kvällen med pizza 🍕

Hoppas ni hade en lika fin helg som vi. Nu måste jag sova så jag orkar gå upp o plugga imorgon. Godnatt

Gillar

Kommentarer