Bella

Men vilken lång dag det blev igår. Rolig, men lång. Vi åkte bil vääääldigt länge. Vi var nämligen i Stockholm och kollade på en båt (okej köpte båt🙈)

Vi lämnade barnen hos farmor klocka 08:30, sen åkte vi uppåt. Jag och Simon. Väl framme så möttes vi vid hamnen, båten låg i sjön. Vi fick hoppa på, provköra och rota i lådor osv. Jättefin var hon💛 så vi slog till, HAHAHA! Inte så otippat kanske, Simon var nästan bestämd redan innan.

Så står han, gubben. Nöjdare än aldrig förr.

Bella har vi döpt henne till, hon är ju en Bella 620 dc. Plats för att sova i ruffen och även bak kan man bädda usoffan som en solbädd och sova där. Så vi kommer nog hänga väldigt mycket med Bella nästa sommar. Finns dusch på badbryggan, kylskåp, en liten toa och möjligheter att laga mat. Ny gps med massa funktioner och ny trailer 🙂

Det tog väääääldigt lång tid att åka hem, låg mellan 40-80 hela vägen och sen satt vi en hel del i bilkö.

Nu står hon i trädgården. Ska försöka hinna åka ut någon dag i veckan om jag hinner plugga färdigt med det jag måste göra 🙄 vi får se. Annars får vi ta en dag i helgen🙏🏻

Gillar

Kommentarer

Äntligen helg

Igår tappade jag gnistan lite så jag tog en pausedag i allt pluggande, kändes okej att göra det.

Var hemma med barnen och Simon, vi var ute lite. Pysslade i badrummet och lekte i lekrummet.

Jag var på synundersökning så ska få ett par av mina glasögon progressiva. Hoppas det blir bättre nu! Sen åkte vi en sväng till skogen innan middagen. Hittade nästan ingen svamp, men så det räckte till maten i alla fall.

Vera fick premiärsitta nya ryggan, hon tyckte det var riktigt roligt!

Avslutade kvällen med grillat vildsvin och mys vid tvn, hoppas ni hade en fin fredag!

Gillar

Kommentarer

Fullt upp

Idag har vi inget på schemat i skolan men vi träffades 8:30 för grupparbete. Vi kom långt idag och det känns bra.

Åkte hem och började läsa lite i mina böcker och skulle börja skriva lite på min hemtenta men kom verkligen ingen vart. Jag har mailat universitet och hur man kan få en dyslexi utredning. De bad mig kontakta vården så det är väl igång nu, ringde riddarhusläkarna förut och de skulle kolla hur jag ska gå till väga och vart. Jag är 100% säker på att jag har dyslexi och har trott det hela min uppväxt men inte gjort något åt det. Minns inte att det var ett så pass stort besvär på gymnasiets men det kanske det var. Nu känns det dock väldigt påtagligt. Jag minns ingenting jag läser, tar liksom inte in det. Kan inte koncentrera mig och allt bara blir en enda stor svart röra. Jag hoppar över ord och hittar på egna meningar som kanske inte alls har med texten att göra.. känns inte så bra nu när man verkligen kommer läsa så mycket. Har man dyslexi så kan man ju få stöd från universitetet, så i såna fall tar jag den chansen. Vi får se vad utredningen säger.

När jag kom hem var det någon som var gossjuk <3

Vi lekte lite ute innan det var dags att laga mat. Blev wook till mig och äcklig falukorv till resten av familjen. Vi hade lite kvällsmys och nervarvning i soffan innan det var dags att söva barnen <3

Nu sover båda och jag har kollat en föreläsning i soffan. Även presentationen om idrott… kanske ska välja det som mitt huvudämne ändå, såg så oerhört roligt ut. Fröken beslutsångest.

Nu har jag tagit kväll och slagit ihop böckerna. Min hjärna orkar inte mer nu.

Gillar

Kommentarer