En tripp till Linköping

Nej men idag vart det en mysdag, mycket bilåkande. Inget mig emot 🙈 men barnen började tröttna framåt kvällskvisten... om man säger så.

Först så åkte jag och Nina med barnen till östra skälö, en bit utanför stan och åt på restaurangen där till lunch. Var mysigt värre 🍔🍟🍕 jag tog en glutenfri pizza, den var riktigt god! Vera smällde en hel hamburgare själv, duktig!

När vi kom hem packade vi saker och lekte lite ute innan Simon kom hem, då styrde vi mot Linköping för att kolla på kakel till hallen och toan nere! Ska bli så kul att få iordning nu.. känns som jordens kaos. Är så tråkigt att bo i ett renoveringskaos! Så trött på det...


Vi stannade på donken på vägen hem. Man får passa på när det inte finns i stan längre 😂

Hela familjen är klubbad så dags för mig att sova också. Klockan är ju ändå rätt mycket. Imorgon kommer mamma ❣️

Gillar

Kommentarer

Söndag

Tänkte skriva lite om söndagen ❣️

Igår så höll Simon på mycket hemma, dagen blev rätt så långdragen och tråkig när vi inte hittade på något mer än att leka i trädgården. Jag rensade lite bland mina ätbara grejer i landet och band upp tomaterna och sockerärtorna. Var på tiden 🤣

Vi åkte en sväng till skogen, hittade lite svamp. Eller en del faktiskt. Lämnade massor som kommer gå att plockas snart tänker jag 🙂 vi verkar vara ensamma om vårat ställe så det är ju kul!

Efter det svängde vi in i Gunnebo och badade vid badplatsen där 🐋

Hur mysigt som helst! Sen drog vi hem och grillade till middag, smarrigt värre. Blev ändå en söndag i min smak tillslut.

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfirande

Hipphipphurra för Sandra, Lilly och Anita.

Igår fyllde 3 nära och kära år. Sandra, Lilly och Anita. Vi firade Anita hemma hos Simons mamma. Började med en liten skål ute på altanen!

Monika hade en pool som fylldes upp till barnen så vart lite bus ute i trädgården innan det bjöds på jättegottig mat!

Lägg av så söt!

Hur fint är inte mitt set då? Blusen verkar vara slut men Kjolen hittar du HÄR för 199kr!

Faster och Ted!

Sen var det dags för middag. Så rackarns smarrigt.

Efter maten så flyttade vi ner borden till gräsmattan i skuggan. Var så mycket skönare, Anita öppnade paket och ted fick ett också av Lovisa och Philip. Sen fikade vi på en riktig sommartårta som Anita hade gjort. Missade dock ta bild på den.

Vi spelade kubb och mölky (eller vad de nu heter HAHA) Jag vann på de sista spelet, wihooo!

Vi promenerade hem eftersom att vi drack lite vin till maten. Gick förbi jordens vackraste vägg typ...Simon höll dock inte still kameran. Som vanligt.... får kanske gå förbi där en annan dag.

Haft en härlig helg ändå! hoppas ni också haft det :)

Gillar

Kommentarer