Skapa i lera

Jag har hittat en ny hobby!

Hur roligt är det inte att skapa egen saker i lera då? DRA MIG så roligt.

I helgen så åkte vi förbi hobbyaffären här i stan och köpte självtorkande lera, åkte hem o pysslade lite efter vår utflykt och det slutade med en skål och en ljusstake.

Ska absolut köpa mer lera, så jag kan skapa mer roliga saker!

Är så nöjd med denna skålen! Tycker den blev så galet fin :) Vad tycker ni?

Gjorde även en ljusstake, tycker också den blev lite trevlig. Men skålen är en solklar favorit. Ska absolut göra flera skålar, hehe!

Gillar

Kommentarer

En liten utflykt

HejHej,

Sa i mitt senaste inlägg att vi skulle ut och ta lite luft i helgen, vilket vi gjorde. Vi åkte ut till bondbacken och tog med oss lite fika. Kastade stenar och lekte på hinderbanan. Vilket härligt väder det var ändå. Jag gick runt i min stickade tröja... herregud nu känner jag våren klänga sig fast.

Dexter fick bada lite, vilket är det bästa han vet. Han älskar att bada, på sommaren åker vi oftast iväg nånstans så han får bada flera gånger per dag.

Världens finaste dexter <3

Vi hittade en ledig grillplats längst bort på stranden, lite lagom passande för oss med dexter för han blir så stressad av folk. Var verkligen mycket folk.

Kastade lite sten till innan vi åkte hem.

Väl hemma så hängde vi lite i trädgården och sen gick vi in och tog det lite lugnt hemma.

I söndags så fixade vi lite uppe. Började spackla i teds rum och övningskörde. En coollung helg. Precis i min smak, bortsett från sjuka barn såklart.

Hoppas ni hade en fin helg vänner <3

Gillar

Kommentarer

Älsklingar

Nej men läggav! Så söta ❣️

Har inte haft så mkt att uppdatera om den senaste veckan. Jag har inte haft någon energi då Ted har hållt mig vaken hela nätterna och gråtit. Gråtit hela dagarna eller åtminstone gnällt. Han är superförkyld med feber och astman är så jobbig för honom just nu så han kan inte varva ner 😔 vill bara byta med honom. Dessutom är han förstoppad på det... min lilla älskling.
Vera har också varit sjuk men inget som slagit till så hårt förutom feber och snorigt. Hon har varit väldigt gnällig men hela tiden. Men börjar bli bättre nu ❣️ äntligen. Hoppas att det vänder för Ted också snart.

Vi sa att imorgon ska vi försöka åka till skogen och grilla. Där vi ändå är isolerade men får komma ut lite 🙈 ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran haha! Vi får väl se hur det går. Måste bli bättre på att uppdatera. Jag vill ju göra det...

Gillar

Kommentarer