Hallen är klar

Idag har vi äntligen gjort klart hallen & vet ni vad??? Vi har även hunnit städa hela nedervåningen som varit helt kaosartat i flera veckor...

Så imorgon ska jag fota lite så ni får se hur det blev i hallen. Är så förbaskat nöjd😍 blev så hemtrevligt och välkomnande.

Förövrigt har Gucci varit borta hela dagen.. hittade henne ute i förrådet i taket. Hon var så rädd och förstörd att jag inte fick göra henne på jätte länge när jag väl fått ut henne. Stackars tjejen. Var så ledsen att vi råkat stänga in henne där.
Vi pratade om det Simon och jag och från och med nu ska hon nog vara inne igen tills det blir varmare väder. Är så orolig att det ska hände henne nått. Plus att hon är en aning rädd för snön..

Gillar

Kommentarer

Olympus pen

Fick hem denna goding idag 😍 men alltså hur fin är den inte?? Fick den av simon ❤️ bäst är han.

Ska försöka peppa upp lite nu och börja fota mer. Så kul! Är redan helt nykär i den🙈

Gillar

Kommentarer

Mysdag

Simon har varit hemma i 2 dagar och känt sig hängig. Så vi har haft lite mys hemma i soffan. Igår kollade vi film hela dagen typ. Förutom att jag satte upp stjärnor. Har 2 kvar att häng upp... måste göra det imorrn, senast.

Idag så har jag pysslat lite med kalendrar till vera och till Simon.

först ut: Simons

En kalender med lite hälsningar blandat med aktiviteter. Mysigt värre tycker jag.

Sen har vi Veras:

Mamma kom med den smarta idéen att vi skulle dela upp det lite så att det inte skulle bli lika hysteriskt som förra året då hon hade flera stycken kalendrar.. 😂 Så vi gjorde så att mamma, jag och Monika köpte 8 paket var att fylla kalendern med. De har själva fått lägga ner i påsarna så jag vet inte heller vad hon kommer få av dom, spännande. Tänkte kanske att jag skulle fota varje dag? skulle det vara roligt ? 😊

Tyckte att en vart väldigt mysig ända.

Nu ska jag mata ted, vi får höras av ❤

Gillar

Kommentarer