Sit still...

Idag är en sån dag, who can relate? ☝🏻

Simon vaknade tidigt imorse och fick springa till toan stup i kvarten kul. Hans tur.... orkar inte om jag också får det. Får panik av bara tanken. Vera var ju hemma nästan hela förra veckan. Magsjuka där också.

Jag har jobbat idag, är såååå trött nu när jag kom hem och har jordens foglossning. Alltså vaggar typ fram, bokstavligen o de fösta Simon säger är ”kan du gå med Dexter?” Höll på att bryta ihop på honom och dexter fick gå ut i trädgården... får väl göra de senare ikväll... måste laga mat också o klockan är snart halv 8, potatisen står på spisen... men så jävla långsam. Vill bara lägga mig ner under täcket o låtsas som att jag inte behöver göra ett endaste dugg.
Kom även hem till ett BOMBNEDSLAG, Vera har fått leka med precis vad hon vill idag för Simon.... det ligger grejer bokstavligen överallt.

Gillar

Kommentarer

Helgen

Vera har varit sjuk i veckan.
I fredags var hon redo att gå tillbaka dagis. Så skönt! Hon var så taggad. Tog lite bilder innan dagis i hennes lekrum 💛

Morgongos på en lörsdag med mina favoriter!

Igår firade vi Vera hemma hos pappa så Vera klädde sig kalasfin💛 hur go är hon inte då?
Pappa o Itt hade grillat och farmor o farfar var också där, mysigt värre.

Idag har vi varit i simhallen i Norrköping med Claudia, Victor, Elliot och Levi. Mysigt värre🦈🌊 hela familjen är helt klubbade. Så trötta allihop. Ska bli skönt att sova nu😍

Gillar

Kommentarer

Tis-tors

Bild uppdatering från veckan ❤️

Gillar

Kommentarer