Torsdag

Denna bild får representera dagen. Den har känts lång, väldigt lång. Har haft det motigt i kroppen idag... varför vet jag inte. ”V” sparkar så himla dant nu, kan inte fokusera 😂 på allvar är typ jobbigt (samtidigt som det är mysigt så klart)

När jag kom hem möttes jag av en förvånad Vera i hallen, hon tittade på mina byxor. Gick fram o klappade dom o sa ”wow”. Tydligt coolt med guldbyxor... Simon frågade dock ”vafan har du på dig?”

Nu har vi tagit kvällsbad jag och Vera, ligger kvar i hennes säng en stund. Hon somnade nyss.
Ska upp o hänga tvätten, tvätta en till maskin och prova kläder till bröllopet i helgen. Är för fet för allt jag har 😂😎

Gillar

Kommentarer

Onsdag

Ta mig sjutton vilken godbit!

Igår jade vi världens mysmorgon. Jag vaknade upp i Veras rum, i hennes säng med henne sovandes bredvid. Hon är så mysig. Hon skrek efter mig på natten så in smög jag o la mig inne hos henne. Hon hade svårt att somna om men hon gjorde det tillslut🥰

Vi gick upp o åt frukost o han satt på bänken i vanlig ordning när jag fixade frukosten ”Vera sitte hä” säger hon o då vill hon upp o sitta. Så söt.

Lelle fick också en haklapp, det var tydligen viktigt.

Sen klädde vi på oss o traskade mot dagis och jobb. Älskar morgonstunden med henne, när det liksom bara är hon och jag❤️ det är så mysigt!

Dagen på jobbet gick ganska snabbt. Jobbar med webben och packar upp varor hela dagarna.

Efter jobbet gick jag hem och började med maten som jag tyckte blev alldeles för stark... kanske hade lite för mkt sambal oelek i... inte gott.

Simon började i lekrummet med garderobsdörrarna och målade springorna i taket en sista gång. Nu börjar det hända saker😃

Denna tapet har vi satt på garderobsdörrarna. Bredvid tror jag att vi ska ha en griffelvägg... men är osäker. Kan inte bestämma mig. Känns liksom dumt o uppmuntra henne o måla på väggen😂 vet inte om hon fattar att hon bara får måla där...

Jag jobbade med hemsidan och kollade the vampire diaries men somnade ganska tidigt.

Gillar

Kommentarer

Tisdag

Jag är så imponerad över Vera. Vi har i månader skjutit fram ”att lära henne sova i sitt egna rum” för att har varit rädd för att hon ska få för mkt separationsångest. Med dagis o sånt samtidigt.

Igår provade vi första natten på länge, länge. Nattningen gick långsamt, hon ville gosa med mig.
Klappade mig i håret, klappade mig på kinden och bara gosade. Men det var svårt att slappna av. Tog längre tid än vanligt.

När hon väl somnade sov hon som en stock. Hela natten, ja ni läste rätt - HELA NATTEN❣️ imorse kom hon o skuttade in till mig vid halv 8 o sa ”Mamma, hej” tror mitt hjärta smälte 1000ggr om. Lyfte upp henne hos mig o så låg vi o gosade en bra stund innan vi började morgonstressen i vanlig ordning.

Vera och Gucci myste på bänken och hon slog huvudet i köksluckorna, som hon gör varje gång hon sitter där. Hon borde veta vid det här laget att dom är där....

Vi åt mysfrukost och jag sminkade mig samtidigt för att hinna med, precis som vanligt. Sen gick vi en sväng med kurtis och sen var de bara o traska till dagis & jobb.

Dagen har varit ganska lång, mår fortfarande inte bra. Känner mig hängig och lite stressad över att jag inte mår bra. Men vad ska man göra liksom, de är bara o kämpa på.

Simon hämtade mig efter jobbet och vi åkte upp o köpte en tapet som vi ska tapetsera på garderobsdörrarna i lekrummet. Det kommer bli så fint. Neutral och fin. Inredningen i lekrummet kommer gå i mer neutrala toner. ALLTSÅ! Kan vi prata om hur fula leksaker egentligen är?? Varför ska allt vara sååå fula färger? Blir galen. Men kan ju inte inreda snyggt när de är så fula färger. På allvar får lite panikkänsla i kroppen 😂 tältet vi ha i vardagsrummet och lekröret mm. kommer få flytta ut utomhus i sommar tror jag, lika så rutschkanan för den kommer inte heller få plats. Kommer ha gungan, bollhavet, köket och lite sånt där inne. Sen måste jag komma på någon förvaring till alla fula leksaker... hur de nu ska gå🤪

Vi köpte med oss pizza hem eftersom att Simon först hade tänkt o lägga golvet där inne... men blev aldrig så.

Nu har jag nattat min skatt och ska själv krypa till kojs & spana in lite inspiration till lekrummet på Pinterest!

Godnatt

Gillar

Kommentarer