Bugaboo Donkey

Nu är vi till o med redo för syskon, wow så skönt att ha köpt en vagn. Det som är fantastiskt med denna är att den kan göras både till enkel och dubbelvagn.

Vi åkte till Nässjö o hämtade den igår kväll medans vers var hon sin farmor.

Den känns väldigt smidig att köra och jag älskar korgen på sidan! Så smart ✌🏻 Vera fick hålla i kopplet på morgonpromenaden, hon var väldigt nöjd över det!

Idag ska jag städa och sen ska vi iväg en sväng o fika hos Claudia, men först ska Vera sova lite middag. Jag tror faktiskt jag ska sova en stund också 👏🏻

Gillar

Kommentarer

Fredag

Igår var det en lång dag. Allt har gått i ett de senaste dagarna, har inte hunnit varva ner.
Jag är så trött nu, du förstår inte...
Jag lyckas alltid gå när tåget kommer av nån jäkla anledning... 🤦🏻‍♀️

Dagarna på jobbet senaste tiden har dock gått väldigt fort och det gör dom alltid när det är mycket folk. Det är roligt när det går fort!

Efter jobbet kom Sandra och Sascha, vi gick till Harrys och åt trerätters 😍 såååå himla mysigt! Var hemma runt 10 och somnade direkt.
Så trött. Hoppas ni hade en bra fredag!

Jag är ledig till på onsdag, sååååå sjukt skönt!

Gillar

Kommentarer

Grillkväll

Idag är jag igång o jobbar igen efter 5 dagars ledighet. Jag komme ringde ljuga o säga att det var lätt o gå upp imorse för det var det inte. Jag snoozade i en halvtimma...
nu efter jobbet har jag ont i varenda liten kroppsdel. Tror jag blev lite nerkyld på jobbet med dörren öppen, inte bra för fibromyalgin. Triggar det liksom... värker överallt.

Ikväll har vi haft grillkväll med Simons kompis. Vart viltkött med hemmagjord potstisgratäng, premiär med nya maskinen. Så smidigt! Röda o vita såsen & sallad såklart. Sjukt gott.

Invigde de nya vinglasen (coca cola i mitt ofc) och nya besticken. Så kul.

Nu ska jag sova, det är en dag imorgon också. Jobba och annat, vi hörs

Gillar

Kommentarer