Kitchen

Jag har inte riktigt varit nöjd med "köksdelen" sen vi flyttade in i vårt hus. Jag har tyckt att det ser stökigt ut vad jag än gör, hur jag än möblerar och har varken haft inspiration eller idéer till att göra någonting åt det. Vi har ju ett separat kök som inte får plats något köksbord i, men i samband med köket så går vardagsrummet som är superstort och luftigt. Så vi har köksbordet så de följer vid ingången till köket. Nu tycker jag att jag har fått till det som jag vill, jag har fått upp på hyllorna som jag vill, mitt favorit porslin - lite vaser och växter, lite köksgrejer så som olja och kryddor. Passar perfekt att ha på stringyllan. Sen går det lite i ett med Olle eksell printer tycker jag, tycket de passar fint till "köket".

Är lit sugen på att köpa några mer fina tavlor, inte att hänga på väggen kanske - utan att ha ståendes på golvet mot väggen. Jag vet inte.... vi får se. Ska försöka måla en av väggarna i lilla köksdelen också med svart färg som man kan måla på, köpte typ den i somras men har inte kommit upp än... jag har lite lång startsträcka ibland. Men tanken är att vi ska skriva vad vi ska äta där eller ja lite vad som helt, vi får se....

Gillar

Kommentarer

Älgsoppa

Dagens middag fick bli favorit soppan😍 älgsoppa, det är superenkelt att göra och går relativt fort. sen blir det väldigt mycket också så man kan äta det i flera dagar, vilket är smidigt... i alla fall nu. Blir perfekt lunch till mig imorgon också.
Går jättebra att göra på nötfärs med istället för älgfärs!

Gillar

Kommentarer

20170313

Igår vart en precis lika lång och jobbig dag som i lördag. Men nu är huset klart, städningen är på topp. Bodarna är rensade, altanen är städad "skräprummet" är målat och vi har hängt in jackor, jaktgrejer och vagnen där inne. Vilket känns sjukt skönt, vilket utrymme vi fick i hallen alltså. Känns så mycket fräschare.

Hade en heldel förvärkar igår, kom till och från hela dagen. Höll på lite inatt också. Men natten har varit lååång, har legat o gråtit över mitt revben som känns om det inte längre sitter fast som det ska..... hahah okej det gör det ju inte men det känns som att nån sitter o trycker in en kniv mellan revbenen konstant. Eller kanske kan jämföra det med tusennålar x1000. Alltså jag önskar att jag kunde förklara hur det kändes... men jag kan verkligen inte. Kan bara säga att det gör så svinigt ont alltså, ni förstår inte.

Just nu sitter jag i barnrummet i amningsfåtöljen och har lagt upp datorn på amningskudden... bra att ha lite stöd. Ska försöka jobba lite hemifrån idag bara för att få någonting att göra. Dagarna går så sjukt sakta alltså. Blir helt gråtfärdig

Gillar

Kommentarer