Lördag

Jag har haft det så stressigt sedan jag skrev sist. Jag känner mig som en enda stor röra, jag vet inte varför jag är så sjukt stressad eller varför jag känner att jag inte har något inre lugn alls men just nu är det så.

Jag jobbar mycket och det går bra, visst är det tufft emellanåt med graviditeten. Jag känner att kroppen mer och mer börjar säga upp sig, men jag försöker.
Idag har varit en bra dag, jag har jobbat och efter jobbet var var på en långpromenad i skogen med Dexter. Så skönt. Besökte D på kyrkogården vilket kändes så himla skönt, har inte varit på kyrkogården på över 1 år. Ville berätta för honom om bebisen, förväntade mig inte att bli så känslosam men det var jobbigt. Jag är inte ledsen så ofta längre, så det slog mig lite. Men nu känns det bra, skönt att ha gjort det!

Nu blir det Kvällsmys med ostbågar och Beck
Hoppas att ni har en fin helg!

Gillar

Kommentarer

céline

​Har kvällsmys med min lilla tjockis.. <3 vi ska nog gå upp o lägga oss i sängen och kolla pll där istället. Är så himla skönt med Tv i sovrummet nu, vi har ju inte haft det innan. 

Gillar

Kommentarer

corner

​Idag har faktiskt varit en bra dag, jag har varken mått illa eller kräkts vilket är framsteg. Jag har jobbat 10-18, som vanligt. Men jag känner att man blir tröttare i kroppen nu för tiden efter ett arbetspass. Jag är så sjukt trött så har slängt mig på soffan framför säsong 5 av pretty little liars. 

Simon är i skogen ikväll så jag orkade inte laga någon mat, så gick förbi Corner på vägen hem. Alltså det var så svinigt gott. Men är typ i matkoma... 

Gillar

Kommentarer