20170703-20170704

Oj men vart försvann som senaste dagarna? Jag har så dåligt minne så jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår. Hur sjukt är inte det? Ganska tragiskt egentligen.

Just det jag bakade. Lussekatter... eller solskensbullar som vi skulle kalla dom sa mamma. Ville nämligen ha något gott att bjuda på när vi fick gäster (idag). Dom blev goda, men glutenfritt blir alltid lite torrt dagen efter så dom var sbsolut godare igår. Resten av gårdagen tog vi det bara lugnt. Vera skrattade (inte för första gången, men nästan) första gången jag fick det på film. Alltså vilken liten glädjespridare, lyckopiller och energikick den där lilla tjejen är. Får inte nog. Måste ha kollat på videon minst 50ggr sen igår.

Idag så väntade vi lite mammor och bebisar på besök. Så mysigt att träffas, prata bebis och allt som hör där till. Men mammor som faktiskt vill prata bebis. Blir lätt att man pratar bebis med alla möjliga personer men man glömmer lätt bort att de kanske inte är så intresserade. Jaja.
Jag hade fixat fika, dammsugit och städat så jag tyckte att det kändes okej hemma. Haha är alltid så nojjig av vad folk ska tänka, så dryg jag är. Måste träna bort det.
Vi hade det jättemysigt och runt 14 snåret så hade alla mamas gått hem. Vera o jag slocknade på soffan en sväng och sov i intervaller resten av dagen, sånna är vi. Lagade taco till middag och kollade gossip girl, har börjat om från början igen... jag är fan inte klok. 7de gången nu.

Simon var på firmafest ikväll så vi har varit ensamma. Tills dom stormade in här och skulle dricka lite öl... precis sövt Vera, gick sådär... hon vaknade direkt. Vi fick sitta med o vara trevliga, men nu har jag lagt henne och krupit ner i sängen. Hallå det är ju mitt i veckan, man kan inte vara uppe så sent då!! Herre

Gillar

Kommentarer

lillysmamma
lillysmamma,
Kul med mammaträff! Det behöver man verkligen ibland 😃
nouw.com/lillysmamma
annaaldens
annaaldens,
Ellerhur😄 Vi ses väldigt ofta, blir nästan flera ggr i veckan. Så härligt alltså.
nouw.com/annaaldens