20170313

Igår vart en precis lika lång och jobbig dag som i lördag. Men nu är huset klart, städningen är på topp. Bodarna är rensade, altanen är städad "skräprummet" är målat och vi har hängt in jackor, jaktgrejer och vagnen där inne. Vilket känns sjukt skönt, vilket utrymme vi fick i hallen alltså. Känns så mycket fräschare.

Hade en heldel förvärkar igår, kom till och från hela dagen. Höll på lite inatt också. Men natten har varit lååång, har legat o gråtit över mitt revben som känns om det inte längre sitter fast som det ska..... hahah okej det gör det ju inte men det känns som att nån sitter o trycker in en kniv mellan revbenen konstant. Eller kanske kan jämföra det med tusennålar x1000. Alltså jag önskar att jag kunde förklara hur det kändes... men jag kan verkligen inte. Kan bara säga att det gör så svinigt ont alltså, ni förstår inte.

Just nu sitter jag i barnrummet i amningsfåtöljen och har lagt upp datorn på amningskudden... bra att ha lite stöd. Ska försöka jobba lite hemifrån idag bara för att få någonting att göra. Dagarna går så sjukt sakta alltså. Blir helt gråtfärdig

Gillar

Kommentarer